Vila Katerina Leptokarija (Katarina)

1
1726

Smeštajni kapaciteti u Leptokariji, relativno malom mestu su brojni i čine ih mahom privatne vile. Smeštaj je uglavnom apartmanskog tipa, mada postoji i određeni broj hotela u Leptokariji koji nude uslugu noćenja sa doručkom ili polupansiona, najčešće. Hotel najviše kategorizacije u mestu je svakako ” Olimpian bay “.

Vila Katerina Leptokarija

Vila katarina leptokarija

Iako ova vila izvorno nosi naziv Katerina, naši turisti, a bogami i brojne turističke agencije su je prekrstili u srpsku varijantu ovog imena, pa je često nazivaju i vila Katarina.
Vila Katerina se nalazi na svega 10 metara udaljenosti od morske obale, što je čini posebno atraktivnom.
Smeštaj je apartmanskog tipa, a u sklopu vile Katerina postoje dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni – dupleks studiji. Svaki od studija je opremljen u potpunosti, a tu su : opremljena mini kuhinja, kupatilo, televizijski prijemnik, kao i klima uređaj čije korišćenje se u ovoj vili ne naplaćuje, odnosno uračunato je u cenu smeštaja.
Većina studija ima sopstvenu terasu, dok apartmani koji se nalaze u prizemlju i na drugom spratu imaju prostranu zajedničku terasu, sa čije bočne strane se pruža pogled na more.
U sklopu vile Katerini se nalazi i lepo uređeno dvorište, a u njemu postoji i roštilj koji je na raspolaganju gostima vile.

leptokarija vila katerina

Vila Katerina utisci i iskustva

Utisci i iskustva turista koji su imali prilike da letuju i vili Katerina su mahom pozitivni. Kao glavna prednost se ističe sa jedne strane blizina mora, a sa druge strane tišina, uzevši u obzir da se vila Katerini nalazi u mirnom delu Leptokarije.

Svemu ovome treba dodati i ljubaznost domaćina vile Katerina, što se često pominje kao prednost boravka u ovoj vili.
Slično>>> Vila Afroditi Leptokarija

1 COMMENT

  1. Sve je u redu zaista, ali zasto toliko slagati i napisati da je vila na 10 metara od obale kad zapravo ima tacno 100 metara?! Lepo se to moze premeriti na google mapi…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here