Živopisno grčko mestašce, smešteno podno mitske planine Olimp, Leptokarija ( gr. Λεπτοκαρυά ) je jedno od omiljenih letovališta za turiste iz Srbije. Razloga za to je mnogo, a jedan od najčešćih jeste relativna blizina granice, pa i same Srbije, jer do Leptokarije treba putovati najviše osam sati. Takođe, kao jedan od bitnih razloga za letovanje u Leptokariji naši tursiti najčešće navode činjenicu da su cene u Leptokariji znatno povoljnije u odnosu na druga letovališta u Olimskoj regiji. Glavni grad Makedonije, Solun je relativno blizu, pa je to još jedan od razloga zašto se brojni turisti iz Srbije odlučuju za letovanje upravo u Leptokariji.

vila afroditi leptokaria

Vila Afroditi

Vila Afroditi spada u red najpoznatijih vila u mestu, a osnovni razlog za to je što se nalazi u samom centru mesta, na svega oko 200 metara udaljenosti od morske obale.

Smeštaj je apartmanskog tipa, a smeštajne kapacitete čine dvokrevetni i trokrevetni studiji, koji su kompletno opremljeni. U sklopu vile, takođe postoje studiji namenjeni za smeštaj četiri osobe, odnosno studiji u kojima se nalaze dva standardna kreveta i jedan kauč, a koji su namenjeni za smeštaj četiri osobe.
U svakom studiju se, između ostalog nalaze i : kompletno opremljena kuhinja, garderober, sef i kupatilo, a klima uređaj postoji takođe u svakoj smeštajnoj jedinici, međutim valja imati na umu da se njegovo korišćenje naplaćuje 5 evra svakoga dana. Većina studija u okviru vile Afroditi ima pogled na more i prostrane terase.

Vrlo je važno napomenuti, da iako u celoj vili postoji signal za bežični internet, nemojte očekivati da ga ” uhvatite ” tako lako, jer je jasno naznačeno da je u pitanju Wi-Fi slabog protoka.
I otvoreni bazne za odrasle i decu se takođe nalazi u sklopu vile, a oko njega se nalaze ležaljke. Tu je i restoran, bar i kafić, a u vili Afroditi postoji i lift.

Ako želite sami da rezervišete smeštaj u vili Afroditi bez posrednika to možete učiniti putem mejla ili još sigurnije telefonom.
Leptokaryia, Pieria, Greece
Tel: +30.23520 31063, 33575
Fax: +30. 2352033565
E-mail: afrolept@otenet.gr

leptokarija vila afroditi

Vila Afroditi utisci i iskustva

Utisci i iskustva koja naši turisti imaju nakon boravka u vili Afroditi su uglavnom pozitivni. Svi su saglasni u jednom : vila Afroditi ima apsolutno savršenu lokaciju, a domaćini su više nego ljubazni.

Međutim, postoji jedna vrlo ozbiljna zamerka. Naime, u sklopu vile ne postoji besplatan parking, već svoj automobil prilikom boravka u vili Afroditi možete parkirati na obližnjem javnom parkingu, koji se naplaćuje. A prema iskustvima naših turista, ta cifra uopšte nije mala, a uz to postoji mogućnost da ne nađete slobodno mesto, posebno ukoliko u vilu Afroditi dolazite u jeku sezone.
Slično>>> Vila Katerina Leptokarija

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here