Milano Uskjrs i Prvi Maj 2019

Italija, Milano autobuski prevoz

First i last minute cene

DJENOVA – OUTLET SERAVALLE – TORINO – LUGANO – JEZERO KOMO

6 dana / 3 noćenja

Termin putovanja:  29.04. – 04.05.2019.

FIRST MINUTE CENA PO OSOBI DO 01.04. ~  119

REDOVNA CENA ARANŽMANA PO OSOBI:  159

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD

Polazak sa dogovorenog mesta u dogovoreno vreme (proveriti u agenciji tačno vreme i mesto polaska  dva dana pred put). Noćna voznja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.

2. dan MILANO

Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Po dolasku obilazak grada: zamak Sforca, Milanska katedrala, galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala… Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan MILANO – TORINO – MILANO

Doručak. Slobodno vreme u Milanu ili fakultativno mogućnost odlaska na izlet u Torino. Po dolasku razgledanje grada sa vodičem: trg Karlo Feliće sa lepim vrtom koji predstavlja jednu od najlepših zelenih oaza istorijskog centra grada; trg San Karlo – elegantan i raskošan sa baroknim palatama icrkvama bliznakinjamaVia Roma – trgovačka zona grada; trg Kastelo sa Kraljevskom palatom – nekadašnje sedište moći dinastije Savoja; palata Madama – kraljičina palata sa prelepo dekorisanom čeonom fasadom; Mole Antonelijana – jedan od najupečatljivijih simbola Torina sa veličanstvenom kupolom i slavnim „letom brojeva“ (preporuka je da se popnete na vrh kupole i da uživate u spektakularnom pogledu na grad); trg Solferino sa mističnim legendama o vratima magije… Slobodno vreme za individualni obilazak i šetnju.Povratak u Milano u popodnevnim časovima. Individualni odlazak na doček nove 2018 godine. Noćenje

4.dan MILANO – LUGANO  (ŠVAJCARSKA) –  JEZERO KOMO – MILANO

Doručak. Slobodan dan ili fakultativno mogućnost odlaska do grada i jezera Lugano u Švajcarskoj. Lugano je grad na istoimenom jezeru,jednom od najlepših u Evropi koje je podeljeno izmedju švajcarskog kantona i italijanske regije Lombardija. Razgledanje i upoznavanje grada: katedrale Sv. Lorenca, crkve Svete Marije od Anđela iz XVI veka, Gradskog parka, vile Ćani, Trga reforme… Slobodno vreme. Nastavak putovanja do jezera Komo, trećeg jezera po veličini u Italiji i jednog od najpoznatijih mondenskih mesta u Italiji. Obilazak grada: Trg i katedrala Duomo iz XIV veka, trg i crkva San Fedele sa portalom iz XIII veka, Sv. Abondija najlepši primer lombardijske romanike sa živopisom iz sredine IV veka, vile Đeni, Olmo, hram Alesandra Volte, najpoznatijeg žitelja Koma, Mogućnost organizovanja voznje brodom po jezeru. Povratak u Milano Slobodno vreme. Individualno odlazak na reprizu Nove godine. Noćenje

5.dan MILANO – OUTLET SERAVALLE – DJENOVA – MILANO – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Milanu ili fakultativno odlazak do jednog od najboljih italijanskih tržnih centara – outlet Serravalle. Slobodno vreme za kupovinu i šetnju. Nastavak putovanja u Djenovu. Po dolasku obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba. Slobodno vreme. Povratak u Milano po putnike koji nisu otišli na izlet. Nastavak putovanja za Beograd. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju.

6.dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj usluga.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • prevoz turističkim autobusom (klima/video) na navedenoj relaciji,
 • smeštaj u Milanu ili okolini  u hotelima 3*/4* Domina Milano Fiera **** ili slični u 1/2 i 1/3 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (po hotelskom normativu).
 • razgledanje Milana  u pratnji lokalnog vodiča,
 • usluge licenciranog vodiča – pratioca na putovanju,
 • troškovi organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • fakultativne izlete;
 • troškove obaveznog međunarodnog zdravstvenog osiguranja;
 • doplata za jednokrevetnu sobu – radi se na upit.

Fakultativni izleti:

 • Torino -20€
 • Lugano – Komo  40€ + Komo vožnja brodićem 15€
 • Outlet Seravalle – 10€ – Djenova – 20€

Telefon za informacije i rezervacije FALCON 011/ 32 85 111

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here