vila ana

U vili Ana cena za noćenje iznosi 7 € po osobi, a za više informacija u vezi cena, kao i slobodnim terminima pozovite 065 433 89 19 ili +381 32 822 660

vila anaOva vila je moderno opremljena i ima odličnu lokaciju na samo 300 metara od stacionara u Atomskoj banji Gronja Trepča.Ako se opredelite za smeštaj u vili Ana obezbedićete sebi brz i lak pristup svim sadržajima koje nudi ovo mesto.Najbliža prodavnica je na samo 30 metara od vile, restoran na 50 metara, kafić 100 metara, a u najbližoj okolini nalazi se još nekoliko restorana. U Gornjoj Trepči nalazi se i lep zeleni park sa mnogo cveća i uređenim stazama za šetnju.Manastir Vujan je lociran na 6 kilometara ove banje pa vam neće biti teško da ga obiđete tokom boravka u ovoj banji.

Vila Ana je odličan izbor za svakog ko traži smeštaj u Atomskoj banji Gornja trepča. Raspolaže sa 12 apartmana koji su opremljeni za boravak parova ili dvoje prijatelja.U 6 apartmana se nalazi bračni krevet, a preostalih šest raspolažu sa po dva odvojena kreveta. Moguće je dodati i treći ležaj za još jednu odraslu osobu ili dete.

Pored udobnih kreveta svi apartmani imaju potpuno opremljenu kuhinju, sto sa stolicama za ručavanje, zatim telefon i LED TV sa kablovskim kanalima. Kupatilo za sve sobe je svakako zasebno, modernosa tuš kabinom, u vili ćete imati i bežični internet koji je besplatan za sve goste.

vana gornja trepca sobe

Villa Ana otvorena je od aprila do novembra, a postoji mogućnost i produženja rada, u zavisnosti od rezervacija. U  dvorištu nalazi se suncobran sa stolom i velikim brojem stolica gde se gosti mogu opustiti, uživati i naravno družiti sa dragim osobama, kao i drugim gostima u prelepom prirodnom okruženju.

atomska banja apartmaniŠto se parkinga tiče na raspolaganju je dobar broj mesta u okviru vile, tako da svi koji dođu kolima neće morati da brinu oko parkiranja.

Pozovite 065 433 89 19 ili +381 32 822 660

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here