banja junakovic

Primarno namenjena lečenju i rehabilitaciji, banja Junaković Apatin postaje sve poželjnija i za kratak beg od gradske vreve.

Junaković banja gde se nalazi ?

Na oko 180 kilometara udaljenosti od Beograda je smešteno ovo lečilište, a nalazi se otprilike na 90 kilometara od Novog Sada.

Inače, od grada Apatina je Junaković Banja udaljena tek nešto manje od 5 kilometara.

banja junakovicŠta leči Junaković banja

Da bi moglo da se odgovori na pitanje šta leči Junaković, mora se znati da banja Apatin svakako može da se pohvali kvalitetom lekovitih voda, a koji odgovara najprestižnijim svetskim banjskim lečilištima.

sta leci banja junakovicObično se preporučuje da ovu banju posećuju osobe koje pate od reumatskih i različitih neuroloških oboljenja, a dokazano je da pomaže i kod ginekoloških oboljenja, odnosno kod steriliteta i to kako žena, tako i muškaraca. Takođe se savetuje boravak u banji i onim osobama koje su imale povredu nogu ili ruku.

A osim uobičajenih terapija, koje se sprovode pod nadzorom medicinskih stručnjaka, banja Apatin nudi mogućnost i specijalnih paketa, u okviru kojih se nudi ili limfna drenaža ili ajurvedska, kao i holistička masaža, stim da su dostupni i različiti specijalizovan i wellness i spa tretmani.

Banja Junaković bazeni

banja junakovic bazeniJedna od atrakcija, kada je u pitanju ova banja, svakako su i njeni bazeni, a cene ulaznica se razlikuju prvo u zavisnosti od toga da li nekoga zanima banja Junaković zatvoreni bazen ili žele da uživaju u otvorenom bazenu.

Dakle, kompleks otvorenih bazena, a u okviru kojih se nalaze brojni masažeri, kao i skakaonice i vodeni tobogani, uključuje čak pet bazena. Jedan je dečiji, drugi je olimpijski, a tu je i bazen sa skakaonicama, odnosno sa toboganom i pečurkom, kao i specijalizovani terapijski bazen sa mostićem, dok je voda u svakome od njih ili 22 ili 32 stepena Celzijusove skale.

Kada su u pitanju bazeni, cene se naravno razlikuju, a najpre u odnosu na to da li gosti žele da posete zatvorene ili otvorene, te u kom periodu će doći u banju.
Dakle, napominjemo da u banji Junaković, cene ulaznica za zatvoreni bazen iznose 200 RSD, dok 150 RSD iznosi cena ulaznice za otvorene bazene, a deca uzrasta do sedam godina nemaju obavezu plaćanja.

Uzevši u obzir da su neki bazeni napunjeni geotermalnom vodom, mora se naglasiti da zdrave osobe u njoj treba da borave najviše pola sata. A što se tiče zatvorenog bazena, on je svakako napunjen tom vodom, a njena temperatura je oko 35 stepeni, dok su dimenzije samog bazena 9 x 8 x 1,5 metar.

Banja Junaković smeštaj

Dakle, i ovde se mora naglasiti da kada je u pitanju banja Junaković, cene smeštaja svakako variraju, a primarno u zavisnosti od toga da li se boravi u privatnom smeštaju ili u rehabilitacionom centru.

Ističemo da je privatni smeštaj Banja Junaković poznat po odličnoj ponudi, te da se lako može naći ono što svakom gostu odgovara.

U lečilišnom centru ove banje postoje sobe i apartmani, a u okviru svake smeštajne jedinice se osim kupatila, nalazi i sve što je neophodno za kvalitetan boravak. Takođe je tu i restoran, ali i prodavnice različite robe, te gosti imaju pravo da koriste i bežični internet u sklopu ovog smeštajnog objekta, koji je potpuno besplatan.

Svakako banja Junaković Apatin, cene koriguje u zavisnosti od perioda boravka, odnosno od toga da li će gost odabrati uslugu punog pansiona, polupansiona ili noćenja sa doručkom.

Telefon za informacije i rezervacije
Tel: 025 772311 025 772477

Banja Junaković cenovnik

Neophodno je naglasiti da se tačne cene smeštaja u rehabilitacionom banjskom centru mogu vrlo lako pronaći na zvaničnoj web prezentaciji te institucije, a svakako su u cenovnik uvrštene i mnoge druge dodatne usluge, koje su na raspolaganju gostima.

junakovic banja utisciBanja Junaković utisci i iskustva

Bez obzira da li je neko boravio u ovoj banji, jer je imao potrebu ili je, jednostavno želeo da uživa u njenim otvorenim bazenima, činjenica je da kada je u pitanju banja Junaković, utisci i iskustva gostiju gotovo uvek bivaju izuzetno pozitivni,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here