Atomska banja gornja trepca

Atomska banja Gornja Trepča je jedno od najposećenijih lečilišta naše zemlje i to najčešće od strane osoba koje pate od reumatskih oboljenja, iako je dokazano da lekovita voda ove banje pomaže u lečenju i mnogih drugih oboljenja.

Atomska banja Trepča gde se nalazi

Ukoliko vas zanima gde se nalazi atomska banja Gornja Trepča, odgovor je vrlo jednostavan – između Čačka i Gornjeg Milanovca, na oko 130 kilometara udaljenosti od Beograda se nalazi ova oaza zdravlja.

Do nje se stiže vrlo lako i to Ibarskom magistralom, a ako idete iz pravca Beograda ili Novog Sada. A ako putujete iz Niša, onda je najlakše da idete putem preko Kruševca i Kraljeva.

Atomska banja gornja trepcaAtomska banja Gornja Trepča šta leči

Uz reumatska oboljenja, atomska banja Gornja Trepča i njene lekovite vode, ali i svež vazduh pomažu u lečenju različitih oboljenja gastrointestinalnog trakta.
Boravak u ovoj banji čak ima i izuzetno pozitivan efekat na osobe koje boluju od multipleskleroze, te pomaže i svima koji imaju oboljenje perifernih krvnih sudova.
Takođe je dobro pomenuti i da se boravak u ovom lečilištu preporučuje rekonvalescentima, te osobama sa narušenim imunim sistemom.

Banja Trepča fizikalna terapija

Budući da je primarno preporučljivo koristiti lekovitu vodu ove banje za lečenje reumatskih oboljenja, najpoznatija je fizikalna terapija.

Objekti koji se nalaze u ovoj banji su opremljeni najmodernijom opremom, a uz mogućnost kupanja u bazenima sa lekovitom vodom, banja Trepča fizikalna terapija uključuje i primenu takozvane biserne kupku i podvodnu masažu.

U ponudi je i ručna masaža, a bitno je naglasiti i da su u ovom lečilištu zaposleni vrhunski stručnjaci sa dugogodišnjom praksom.

Atomska banja cene terapija

U zavisnosti od potreba svakog posetioca, cene terapija variraju, tako da pomenute podatke svakako prethodno treba proveriti, jer je i zvaničan cenovnik podložan promeni.
Od nešto više od 2 000 dinara, pa do blizu 4 000 se kreće cena boravka u stacionaru, a ona varira od broja kreveta u sobi.

Uz to se doplaćuju i obroci, a cena za 3 obroka iznosi 870 dinara, dok je doplata samo za doručak 180, a za ručak 390 dinara, te za večeru 300 dinara.

Cene terapija se kreću od 330 dinara, koliko je potrebno izdvojiti za kupanje u bazenu, pa do 1 900 dinara, koliko iznosi cena za profesionalan ultrazvučni pregled. Kupanje u kadi košta 380 dinara, a podvodna masaža u hotelu „Vujan“ iznosi 495 dinara. Svemu tome treba dodati i cenu boravišne takse, ali i osiguranje, a o čemu će biti informisan pojedinačno svaki gost.

U ponudi su i različiti paketi koji uključuju nekoliko terapija.

Atomska banja privatni smeštaj

Ako ne želite da budete stacionirani u nekom od pomenutih objekata, imajte na umu da postoji i atomska banja privatni smeštaj, a na vama je samo da u bogatoj ponudi koju možete pronaći na internetu pansion koji vam najviše odgovara.

>>> Atomska banja Gornja Trepča – smeštaj u vili Ana (informacije i rezervacije)

Banja Trepča bungalovi

Smeštaj koji se po svojoj jedinstvenosti izdvaja u ovom lečilištu jesu i banja Trepča bungalovi, koji su smešteni u blizini hrastove i borove šume, a nadomak njih je i lepo uređen park.

U pitanju je smeštaj apartmanskog tipa namenjen za boravak od 2 do 4 osobe, a sve jedinice su kompletno opremljene.

Hotel Vujan banja Trepča

atomska banja sta leciNajnoviji objekat u ovom lečilištu je i hotel „Vujan“ banja Trepča, u okviru koga se nalazi 122 ležaja, a osim 52 jednokrevetne sobe postoje i dvokrevetne sobe, kao i dvosobni apartmani.
Trospratni objekat je opremljen u skladu sa standardima, a izuzev trpezarije koja je namenjena za obedovanje pacijenata sa posebnim potrebama, ovaj hotel poseduje i konferencijsku salu, a u njegovoj blizini je i restoran.


Vila Sunce Atomska banja Gornja trepča

vila sunce atomska banja gornja trepcaVila Sunce raspolaže sa 9 dvokrevetnih, jednom četvoroktrevetnom i jednom jednokrevetnom sobom i velikom terasom na svakom spratu. Svaka soba ima sopstveno kupatilo, mini kuhinju i TV.Informacije i rezervacije 064 840 3412 | 064 840 3419

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here