dafni plus2

dafni plus3dafni plus4

dafni plus5Novosagrađen, moderan hotel-apartman u Leptokariji, 01. juna 2009. godine primio je prve goste. Jedan od najlepših objekata u Leptokariji. Nalazi se na izuzetno dobroj lokaciji (ispod pruge), na oko 120m od plaže u mirnom delu Leptokarije i na nekoliko minuta hoda do centra grada. U svom sastavu ima 1/2, 1/3 i 1/4 studie.

Hotelski servis, promena posteljine i peškira na 5 (pet) dana.

SADRŽAJ HOTELA: dvorište, restoran, recepcija, lift, bežični internet, video nadzor, pristup za invalide, mogućnost parkiranja, tende na zapadnoj strani hotela na terasama koje su okrenute prema Olimpu.

SADRŽAJ STUDIA: kuhinjski blok (frižider, rešo sa dve ringle na struju, aspirator, posuđe i pribor), kupatilo, predviđeni broj ležaja, noćni stočić, orman, toaletni sto sa ogledalom, stočić za prtljag, TV, internet konekcija, klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenje, peškiri, toalet papir, sapun.

Telefoni: 018/593-990, 018/305-340

dafni plus6

NAPOMENA ZA SMENE OZNAČENE ZVEZDICOM(*)

* CENE OZNAČENE ZVEZDICOM SU PO OSOBI I SADRŽE SMEŠTAJ I PREVOZ IZ NIŠA.
* DOPLATA ZA PREVOZ IZ BEOGRADA JE 10 EUR.
* UMANJENJE ZA GOSTE KOJI NE KORISTE PREVOZ JE 20 EUR.

PROGRAM PUTOVANJA:
1-2 DAN: Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije u odnosu na datume iz tabele, prema dogovorenoj satnici. Dolazak u Paraliju u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smestajne jedinice od 14.00 sati. NOĆENJE.
3-10 DAN: Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. NOĆENJE./USLUGA PO PROGRAMU/
11-12 DAN: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak po dogovorenoj satnici. Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

ARANŽMAN OBUHVATA: Najam studia za 10 noćenja/11 dana, troškove organizacije i usluge predstavnika agencije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here