ana2 ana3 ana4
Vila Ana Hanioti se nalazi u mirnom delu Haniotija na 50m od centra i dva minuta hoda od plaže.
Odlična porodična vila Poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne apartmane koji imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, SAT-TV, klima uredjaj.
Apartmani se nalaze na prvom spratu i visokom prizemlju.
1/2+1-2 singl ležaja I fotelja na rzvlačenje, kuhinja je zasebno bez kreveta.
1/3+1 apartman francuski ležaj + sofa na razvlačenje, gde drugi deo nije u ravni, ili 2 singl ležaja + sofa na razvlačenje ili francuski ležaj plus singl ležaj, plus fotelja na rzvlačenje.
Korišćenje klime je uključeno u cenu aranžmana.

Telefoni: 018/238-963, 018/305-750

Cenovnik vila Ana Hanioti leto 2016

PROGRAM PUTOVANJA :
Prvi dan: Polazak iz SRBIJE dan ranije u odnosu na datume iz cenovnika. Usputna stajanja na auto-putu radi prihvata turista (Beograd, Kolari, Batočina, Ćuprija, Paraćin, Aleksinac, Niš, Leskovac, Vranje).
Drugi dan Dolazak na destinaciju. Drugi do jedanaesti dan Boravak na destinaciji.
Dvanaesti dan: Dolazak u mesto stalnog boravka.
POLASCI AUTOBUSOM: NOVI SAD parking kod Sajma kod restorana Zlatna medalja, BEOGRAD sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42. JAGODINA (pumpa Lukoil), KRAGUJEVAC(Košuta), NIŠ (parking kod TEMPA) i druga mesta prema zahtevu putnika na zvaničnim stajalištima duž auto puta Beograd -Niš. GARANTOVANI POLASCI UZ DOPLATU od 20 eur po osobi, povratni transfer iz SOMBORA, SUBOTICE, KIKINDE, uz doplatu od 10 eur iz BEČEJA. Putnici najkasnije DAN PRED puttreba da provere tačno vreme polaska, koje se može menjati usled procene agencije o mogućim zadržavanjima na graničnim prelazima, ukoliko nisu obavešteni od agencije. Okvirno vreme polaska iz Novog Sada je 16.00h. Iz drugih mesta transfer se obavlja u zavisnosti od broja putnika, busom, minibusom, kombijem ili autom. Povratak sa destinacije u 19h, po loklanom vremenu.

NAČINI PLAĆANJA:
 Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu ProCredit Banke na dan uplate. :

Uplata u celosti do polaska: Prilikom prijave uplaćuje se akontacija u iznosu od 30% od celokupnog iznosa aranžmana. Preostali iznos se uplaćuje najkasnije 15 dana pre početka putovanja. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
Čekovima građana: Prilikom prijave, uplaćuje se akontacija u iznosu od 30% od celokupnog iznosa aranžmana, dok se za preostali iznos deponuju čekovi, sa uvećanjem od 1% mesečno i koji se moraju realizovati najkasnije do 15.12.2016..
Administrativnom zabranom: Prilikom prijave uplaćuje se akontacija u iznosu od 30% od celokupnog iznosa aranžmana, dok se preostali iznos deli na jednake mesečne rate, sa uvećanjem od 1% mesečno, najkasnije do 15.12.2016. Obrazac administrativne zabrane možete potražiti u našoj agenciji.

PASOŠI: Za putovanje su neophodni crveni-biometrijski pasoši. Prilikom prijave za aranžman obavezno je dostaviti fotokopiju prve strane pasoša.

U CENU ARANŽMANA UKLJUČENO:
Za cene u tabeli sopstveni prevoz: smeštaj na bazi 10 noćenja u smeštajnoj jedinici, prema opisu, usluge predstavnika agencije ili predstavnika inopartnera, troškove organizacije putovanja.
Za cene u tabeli paket aranžman. Prevoz i smeštaj po osobi, usluge pratioca, usluge predstavnika aagencije ili predstavnika inopartnera.
U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO: medjunarodno putno osiguranje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here