Lokacija: vila se nalazi u centru Olympic Beacha, u mirnoj ulici, a na 100m do mora.

Smeštaj: studiji za smeštaj 2 do 4 osobe, četvrta osoba može biti dete do 12 godina pod uslovom da nema sopstveni krevet. Svi studiji imaju TV, TWC, kompletno opremljenu kuhinju, peškire, klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu), prostranu terasu sa garniturom za sedenje.

Sadržaj: Vila ima dvorište, recepciju, lift, restoran sa posebnim pogodnostima za naše goste. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini. Besplatan WI-FI internet (Agencija ne moze garantovati brzinu interneta. Agencija nije odgovorna u slucaju nestanka interneta usled tehnickih problema Grckih operatera).
Roof garden (vrt na krovu zgrade) sa jacuzzi-jem, suncobranima, ležaljkama i garniturama za sedenje.

Koordinate: 40°14’24.92” Ν, 22°35’09.59” E

Telefoni: 018/238-963, 018/305-750

harisis

Napomene za cenovnik:
– cena po osobi sa uključenim autobuskim prevozom
– dete koje nema sopstveni krevet plaća samo dinarski deo aranžmana ukoliko koriste autobuski prevoz
– ukoliko stranke putuju sopstvenim prevozom cena se umanjuje od dinarskog dela, i za odrasle iznosi 1700 dinara, a deca do 12 godina ne plaćaju dinarski deo.
– ukoliko jedna osoba koristi apartman doplata je 70% na devizni deo aranžmana za smene u junu i septembru, u julu i avgustu min.2 pune cene
– popusti za polaske iz Niša su: 500 din
Cene koje su izražene u evrima, plative su u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu Banka Intese, na dan uplate aranžmana. Cena koja je naznačena u katalogu i Ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora –reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minut ponude.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here