Olympic Beach – vila “Hermes”


hermes1 hermes2 hermes4 hermes5
Lokacija: vila se nalazi na 90m od plaže
Smestaj: studiji za smestaj 2 do 4 osobe I dupleks apartmani za smeštaj 4-5 osoba. Nalaze se na trecem i cetvrtom spratu i potpuno su renoviranu 2014 god, u odnosu na prvi sprat. Svi studiji I apartmani imaju SAT-TV, TWC, kompletno opremljenu kuhinju, klima uredjaj (koriscenje nije ukljucenu o cenu), terasu. Vila nema peškire.
Sadrzaj: recepcija, lift, besplatan WI-FI internet, prostorija I toalet za poslednji dan, supermarket se nalazi u neposrednoj blizini.
Koordinate: 40°14’35” N / 22°35’18” E

hermes

Napomene za cenovnik:
– cena po osobi sa uključenim autobuskim prevozom
– dete koje nema sopstveni krevet plaća samo dinarski deo aranžmana ukoliko koriste autobuski prevoz
– ukoliko stranke putuju sopstvenim prevozom cena se umanjuje od dinarskog dela, i za odrasle iznosi 1700 dinara, a deca do 12 godina ne plaćaju dinarski deo.
– ukoliko jedna osoba koristi apartman doplata je 70% na devizni deo aranžmana za smene u junu i septembru, u julu i avgustu min.2 pune cene
– popusti za polaske iz Niša su: 500 din
Cene koje su izražene u evrima, plative su u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu Banka Intese, na dan uplate aranžmana. Cena koja je naznačena u katalogu i Ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora –reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minut ponude.

No Comments Yet

Leave a Reply

Ostavite komentar, podelite iskustva sa svima

Your email address will not be published.

Objavi klikom na Submit comment