maria2 maria3 maria4 maria5MARIA HOUSE nalazi se u mirnom delu Stavrosa, sa prelepom baštom, okružena zelenilom, drvećem i cvećem. Udaljena je 300 m od centra letovališta i 450 m od plaže.
Vila raspolaže dvokrevetnim (francuski ležaj za 2 osobe), trokrevetnim (francuski ležaj i jedan singl ležaj) i četvorokrevetnim studijima (francuski ležaj i dva singl ležaja), ukupno 12 smeštajnih jedinica.
Svi studiji se nalaze na prvom i drugom spratu i opremljeni su čajnom kuhinjom, SAT TV-om, besplatnim WiFi internetom, klima uređajem (korišćenje uz doplatu na licu mesta 5 € dnevno), kupatilom i terasom. Gostima vile je na raspolaganju lepo uređeno dvorište. Promena posteljine jednom tokom boravka. Vila nema peškire i gosti sami održavaju higijenu studija tokom boravka.

maria

Cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.

Legenda: – klima uređaj; – bežični internet; – televizor; 1/2 std – dvokrevetni studio; 1/3 std – trokrevetni studio; 1/4 std – četvorokrevetni studio; duplex – dupleks apartman sa kuhinjom i trpezarijom odvojenim od spavaćih soba; p-app – poluapartman sastoji se iz dve prostorije koji nisu razdvojene vratima;

SOPSTVENI PREVOZ: cena aranžmana se umanjuje za 25 € po osobi, osim za predsezonu i postsezonu (smene označene *) gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana.

Regionalna doplata za prevoz* u iznosu od 10 eur, odnosi se na polaske iz Beograda i duž autoputa do Pojata.

POPUSTI I DOPLATE:
• Dete do 10 godina starosti, ukoliko boravi u zajedničkom ležaju, plaća autobusku kartu za decu i ima mesto u autobusu.
• Deca do 10 godina starosti, ukoliko borave u sopstvenom ležaju plaćaju punu cenu paket aranžmana.
• Dva deteta do 10 godina starosti, u pratnji dve odrasle osobe, imaju po 50 % POPUSTA na cenu paket aranžmana, imaju 2 mesta u autobusu i dele ležaj.
• Ukoliko jedna osoba boravi u studiju, plaća 1,75 cene paket aranžmana
• U slučaju spajanja smena na organizovanom prevozu, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 30 eur po osobi osim za smene koje su u tabeli označene zvezdicom (*).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• Smeštaj u objektu po izboru na bazi 10 noćenja;
• Prevoz autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD);
• Usluge predstavnika agencije i organizaciju putovanja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here