Banja Vrdnik cene, smeštaj, bazeni, Spa

Iako je relativno skoro Banja Vrdnik postala poznata među turistima, mora se priznati da je još 1953. godine u njoj otkriven izvor kisele mineralne vode, čija temperatura je iznosila oko 15 stepeni.

Danas se u ovom banjskom lečilištu nalazi i wellness i spa centar, te brojni vrlo reprezentativani turistički objekati, a dostupne su i brojne terapije, odnosno tretmani.

Gde se nalazi Banja Vrdnik ?

Na području Srema je smeštena Banja Vrdnik, tačnije na južnim padinama Fruške Gore. Kada se posmatra teritorijalno, ova banja, kao i istoimeno mesto pripada opštini Irig.

vrdnik banjaBanja Vrdnik bazeni

Kada je u pitanju Banja Vrdnik, bazeni su jedna od njenih atrakcija. A upravo u njoj se nalazi i zatvoreni bazen, koji je možda i najveći na teritoriji cele naše zemlje, te postoji takođe i otvoreni olimpijski bazen.

banja vrdnik bazeniU okviru banjskog kompleksa su smešteni i otvoreni, kao i zatvoreni bazeni, a u napunjeni su lekovitom termomineralnom vodom, čija je temperatura nešto iznad 32 stepena Celzijusovih.

Bazen Vrdnik

Naročito u toku letnjih meseci je aktuelan bazen Vrdnik, a primarno zato što ova banja nije udaljena mnogo ni od Beograda ni od Novog Sada.

bazen vrdnikU tom periodu, posetioci mogu uživati u otvorenim bazenima, a svakako tokom cele godine mogu da posete čuveni spa i wellness centar, te da se relaksiraju u bazenu koji se nalazi u okviru hotela “Premier Aqua”.

Vrdnik Spa

Ukoliko se pomene Vrdnik Spa, sasvim sigurno je asocijacija na čuveni hotel “Premier Aqua”. Pored mogućnosti za smeštaj u ovom visokorangiranom hotelu se nalazi i wellness i spa centar.

vrdnik spa centarDostupni su brojni specijalno osmišljeni paketi usluga, a svakako u ovom hotelu radi i svojevrsni medicinski centar. Tu se može, pored ostalog koristiti hiperbarična komora, ali i primeniti određeni tretman koji je vezan za medicinsku estetiku, a dostupne su i fizikalne terapije, ali i mnoge druge usluge.

Banja Vrdnik cene terapija

U ovom banjskom lečilištu s dostupne su mnoge terapije, a celokupni cenovnik se može naći na zvaničnom sajtu.

Tako na primer 500 RSD košta EKG, a 150 dinara je potrebno platiti merenje krvnog pritiska. Ukoliko želite da vas pregleda specijalista fizijatar, potrebno je platiti 1 500 RSD, a kada su u pitanju cene terapija vodom, 250 RSD košta korišćenje terapijskog bazena, dok je 500 RSD biserna kupka. Isto toliko košta i parcijalna podvodna masaža, kao i parcijalna ručna masaža.

U ponudi je i termo, kao i elektro terapija, te kineziterapija, s tim da se cene terapija razlikuju u zavisnosti od izbora pacijenta i njegovog stanja, to jest oboljenja koje bi trebalo tretirati na taj način.

Banja Vrdnik cene

Ukoliko nekoga interesuje Banja Vrdnik, cene bi trebalo da sve potencijalne goste naročito iznenade, jer se za takav kvalitet usluge, u principu ne naplaćuje mnogo.
Naravno, sve to zavisi od vrste smeštaja koji bude izabran, ali i od vrste tretmana i terapija, koji bi trebalo da budu primenjivani.

Banja Vrdnik privatni smeštaj

Pored već pomenutog hotela, kao i banjskog kompleksa, Banja Vrdnik ima i privatni smeštaj, to jest brojne apartman u kućama stanovnika ovog mesta.
Većina ih je izuzetno lepo uređena, a mora se priznati da je ponuda naročito bogata, tako da će sasvim sigurno svako pronaći upravo onaj tip smeštaja koji mu najviše i odgovara.

etno naselje vrdnicka kulaEtno apartmani Vrdnik

Na udaljenosti od oko 15 kilometara od Novog Sada se nalaze Etno apartmani Vrdnik, a gostima je na raspolaganju kako besplatan bežični internet, tako i parking ispred smeštaja.
Takođe, u okviru ovog smeštajnog objekta se nalazi i terasa za sunčanje, kao i dečije igralište. Svi apartmani poseduju televizijski prijemnik i sopstveno kupatilo, ali i kuhinju, u okviru koje se nalaze svi neophodni sadržaji.

No Comments Yet

Leave a Reply

Ostavite komentar, podelite iskustva sa svima

Your email address will not be published.

Objavi klikom na Submit comment